Ülésfűtés

Téli akció

 

Kamerarendszerek

 

 

Lakásriasztók felszerelése terén a több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunk garantálja a minőségi munkát. A tökéletes kivitelezés érdekében minden telepítést végző szakemberünk rendelkezik vagyonvédelmi-rendszerszerelői képesítéssel.

Az összes felszerelésre kerülő eszköz rendelkezik MABISZ engedéllyel.

A riasztórendszerek a mai lakások és családi házak nélkülözhetetlen részét képezik.

Ön teljes mértékben felügyelheti otthonát a maximális biztonság érdekében. A riasztórendszerek riasztás esetén automatikusan a biztonsági szolgálatot, vagy egy beprogramozott telefonszámot hívnak (pl.: az Ön mobiltelefonja).

A riasztórendszerek kiegészíthetők tűz és füst érzékelésére is, amely megóvhatja Önt és családját, értékeit káresemény bekövetkeztekor.

Éppen festés után van? Nem probléma! A DSC riasztócsalád WLS sorozata vezetékezés nélkül, rádiós eszközeivel nyújt megoldást.

Nagyobb biztonságra vágyik? A riasztójelzés küldése - a vezetékes telefonvonalon kívül—megvalósítható felügyelt URH láncon keresztül, vagy akár GSM modul használatával is.

Drámai példák sokasága mutatja, hogy a tetten ért bűnözők sokszor nem riadnak vissza az erőszaktól sem. A betörések egyre nagyobb hányadát akkor követik el, amikor a tulajdonosok otthon vannak.  Az intelligens riasztórendszerek lehetővé teszik az otthon maradó élesítést is, így a védett térben biztonságban mozoghatunk!