Cégünkről

A biztonságtechnika bizalmi kérdés: legyen szó autók, lakás, garázs, vagy üzlet védelméről. Kit válasszunk? Ki az, akiben maximálisan megbízunk? Társaságunk több mint 22 éve szolgálja a gépkocsi- és lakástulajdonosokat. Fő tevékenységünk gépjárművek kényelmi kiegészítőinek szerelése, telephelyek, irodák, lakások biztonságtechnikai rendszereinek tervezése és kivitelezése.

Kiemelkedő referenciánk márkakereskedések számára nyújtott szolgáltatásunk, mely az új autók védelmi rendszereinek telepítésén túl kiterjed a vevők különleges kívánságainak megvalósítására is. Vállaljuk kiegészítő berendezések beszerzését és beszerelését is.

Az általunk felhasznált mechanikai, illetve elektronikus eszközök fejlesztése folyamatosan követi a gyorsan változó igényeket. Korszerűen felszerelt műhelyünkben a képzett szakembergárda segítségével kívánságára megvalósítjuk egyedi elképzeléseit is.

A tökéletes beszereléshez rendelkezünk a gyári beszerelési utasításokkal. Ezáltal nincsenek fölösleges próbálgatások és a beszerelési idő is jelentősen lecsökken.

Rendelkezünk a vagyonvédelmi tevékenységhez szükséges valamennyi rendőrségi és kamarai engedéllyel. Tevékenységünket a Rendőrség és a Vagyonvédelmi Kamara is kiválónak értékeli a rendszeres ellenőrzések alkalmával. Büszkék vagyunk, hogy munkánkat nemcsak elismerik, hanem ajánlják is.